Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klassisk på Kyssetrappen

August 10, 2023 @ 3:20 pm - 5:30 pm CEST

Gratis koncerter midt imellem himmel og hav på Ofelia Plads

Fra den 15. juni og frem til den 31. august byder Det Kongelige Teater, Jeudan og GoBoat endnu en gang velkommen til den gratis koncertrække KLASSISK PÅ KYSSETRAPPEN.
På otte torsdage hen over sommeren kan du opleve nogle af Danmarks bedste musikere sætte klassiske toner an i nye rammer, når både popartister, kapelmusikere og strygerensembler samles på den flydende scene i havnen på Ofelia Plads. Som noget nyt introducerer vi i år desuden en helt ny talentordning, hvor to af koncertrækkens etablerede kunstnere inviterer et ungt talent til at give en kort, introducerende solokoncert på flydeprammen.

Hvor & hvornår
Alle koncerter afholdes på Kyssetrappen på Ofelia Plads. Koncerterne starter kl. 17.00, men kom gerne allerede kl. 16.20, hvor der vil være en samtale med dagens kunster modereret af en musikjournalist. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Om koncertrækken
KLASSISK PÅ KYSSETRAPPEN er arrangeret af Det Kongelige Teater og Jeudan, der sammen ejer, driver og kuraterer Ofelia Plads. Partnerskabet har siden 2017 sat scenen for KLASSISK PÅ KYSSETRAPPEN og skabt nye, unikke koncertoplevelser i hjertet af hovedstaden. Årets koncertrække afvikles i samarbejde med GoBoat og er støttet af William Demant Fonden og Augustinus Fonden.

Om Ofelia Plads
Ofelia Plads er et af Københavns kulturelle knudepunkter. Det unikke oplevelsesrum byder blandt andet på koncerter, teaterforestillinger, kunstudstillinger og sportsbegivenheder. Pladsen er placeret i hjertet af hovedstaden, midt imellem himmel og hav på den gamle Kvæsthusbro i Københavns havnebassin. Den drives og kurateres af to vidt forskellige aktører: Det Kgl. Teater og Danmarks største børsnoterede ejendomsvirksomhed, Jeudan. Fundamentet for samarbejdet er de to partneres fælles ønske om at skabe uforglemmelige oplevelser i enestående omgivelser – til glæde for den bredest mulige skare af mennesker.

Årets program
• 15. juni: Det Kgl. Teater – Opera trio
• 22. juni: Ida Wenøe x Who Killed Bambi
• 29. juni: Jakob Kullberg x Jakob Bangsø
• 3. august: Lucky Lo x Who Killed Bambi
• 10. august: Nightingale String Quartet & talent (TBA)
• 17. august: Gustav Piekut & talent: Emil Dalgaard
• 24. august: Alva Holm x David Munk-Nielsen
• 31. august: Jacob Bellens x Who Killed Bambi

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Details

Date:
August 10, 2023
Time:
3:20 pm - 5:30 pm CEST
Website:
https://www.facebook.com/events/1253797788831358

Venue

Ofelia Plads
Kvæsthusbroen
København, 1250 Denmark
+ Google Map
Phone
+45 70 10 60 70
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *