Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Marie Fjeldsted + support: Stephanie Meincke // RUST

September 28, 2023 @ 6:30 pm CEST

MARIE FJELDSTED
Marie Fjeldsted (tidligere Penny Police) trækker vejret frit på nyt album, der i efteråret kan opleves live på RUST.

Find billetter: https://rust.dk/event/marie-fjeldsted/
————————————–
• Døre: 19.30 / Koncertstart: 20.30
• Billetter: 125 kr.
• Aldersgrænse: 18 år
————————————–

Marie Fjeldsted (til. Penny Police) har netop udsendt første album i eget navn, som bl.a. blev Ugens Album på P4. Gaffa var ligeledes imponerede, gav det fem stjerner og skrev:

“Albummet er fyldt med så utroligt velproducerede sange. Det er lidt en lyd a la Hush møder Beach House i en perfekt synergi. Fjeldsted skaber en følelse af, at livet egentlig er okay her og nu.”

Også P6 har taget albummet til sig og singlen “Never Lost, Never Won” gik tilmed #1 på kanalen. Om denne udtalte radiovært Mikael Simpson:

“Gud hvor er vi blevet gode til at producere musik her i Danmark. Endnu en sang og produktion med internationalt potentiale.”

Siden debutalbummet i 2012 har Marie stået som en distinkt stemme på den danske scene. Dette satte hun en tyk streg under i 2019, da hendes album “Be Lucky” af flere musikmedier blev kåret som årets bedste danske album. Gaffa skrev i den forbindelse om én af hendes koncerter:

“Fjeldsteds fjerlette stemme og musikalske snilde er dybt inddragende og ganske enkelt imponerende”.

Med en stemme, der igen og igen fremhæves for at kravle ind under huden på de fleste, evner Marie på bemærkelsesværdig vis at lukke publikum ind i hendes stilfærdige nærvær, når hun står på scenen. Hun har denne gang skrevet en række stærke vintage-popsange, med referencer til bl.a. Fleetwood Mac og svenske Amason, som insisterer på at komme ud over scenekanten og med et sammentømret band i ryggen vil det blive en udtryksfuld og opløftende koncertoplevelse.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Details

Date:
September 28, 2023
Time:
6:30 pm CEST
Event Category:
Website:
https://rust.dk/event/marie-fjeldsted/

Venue

RUST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *