Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Falderebet + support: Ole & De Navnløse // RUST

October 12, 2023 @ 7:30 pm CEST

FALDEREBET
Rockbandet Falderebet debuterede i 2020 med et støjende og veloplagt album, der blev modtaget med kyshånd og roser. I 2022 fulgte de op med ‘En Dans På Roser’, og efter en vellykket tour med Magtens Korridorer i slutningen af 2022, indtager de nu landets scener på egen hånd.

Find billetter: https://rust.dk/event/falderebet
————————————–
• Døre: 19.30 / Koncertstart: 20.30
• Billetter: 155 kr.
• Aldersgrænse: 18 år
————————————–

Bandet består af velvoksne herrer, der tilsyneladende opfatter de sorte skakter som et fristed. For der er stadig intet håb at hente hos Falderebet, der til gengæld er blevet mindre forvrænget og mere melodiøse på albummet ‘En Dans På Roser’. En plade, bl.a. fik fem stjerner i Side33 og fire flotte stjerner i GAFFA.

‘En Dans På Roser’ fulgte op på den selvbetitlede debutplade fra 2020, der bl.a. fik rosende ord med på vejen af Weekendavisens Klaus Lyngaard, som skrev: “Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget frausikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.”

Sidste år var Falderebet med Magtens Korridorer på tour, så med en solid plade i ryggen er bandet godt og grundigt opvarmet til at indtage det danske land i foråret 2023.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Details

Date:
October 12, 2023
Time:
7:30 pm CEST
Website:
https://rust.dk/event/falderebet

Venue

RUST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *