Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Legeworkshop i Kvarterhuset / Amager Børneteaterfestival

October 20, 2023 @ 10:00 am - 10:45 am CEST

Kom til leg i Kvarterhuset, når Gerlev Center for Leg og Bevægelse kommer og sætter gang i sjove lege for både børn og voksne som en del af Amager Børneteaterfestival.
Når vi leger, er vi sammen på nye måder, griner og får rørt os – det er man aldrig for gammel til. Til Amager Børneteaterfestival vil legene være sådan, at alle kan deltage. Aldersgruppen er 5 – 10 år, men hvis du er yngre end 5 år, er du også velkommen sammen med én til at hjælpe dig. Tempoet tilpasses, så alle kan være med, og så tager vi ellers en tår vand undervejs, hvis der bliver behov for det.

Dato: 20. oktober
tidspunkt: Kl. 10
Alder: Børn fra 5 – 10 år med voksne
Varighed: 45 min.
Sted: Kvarterhuset

En del af Amager Børneteaterfestival 2023:
Amager Børneteaterfestival sætter scenen for en sprudlende efterårsferie med alt fra dukketeater, gøgl og nycirkus til danseteater, kunstworkshops og fællesspisning. Oplev teater fra nær og fjern, når noget af den bedste scenekunst for børn og unge rammer Amagers kulturhuse, biblioteker og teatre den 12. – 22. oktober.
Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Kulturhuset Islands Brygge, Bibliotekshuset, Kulturpilot Amager, GLiMT og Teater ZeBU.
Billetter og tilmelding
De fleste forestillinger koster 40 kr. pr. næse. Find billetter til festivalens mange arrangementer på billetto.dk
Amager Børneteaterfestival er i år støttet af: Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg, Københavns Scenekunstudvalg, Børnekulturens Netværk, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond

Details

Date:
October 20, 2023
Time:
10:00 am - 10:45 am CEST
Website:
https://billetto.dk/e/legeworkshop-i-kvarterhuset-amager-borneteaterfestival-2023-billetter-864035

Venue

Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3
Copenhagen, 2300 DK
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *