Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Drew Sycamore – VEGA

October 20, 2023 @ 7:00 pm - 10:30 pm CEST

Ram pop-stratosfæren i Drew Sycamores rumskib
____________________________________________________________

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 320 kr. inkl. gebyr.
_____________________________________________________________

Den tidligere VEGAs Udvalgte-popstjerne Drew Sycamore forvandler Store VEGA til et pop-palads af dekadente, glitrende og storladne bangers den 20. oktober.

Hun har ikke set sig tilbage siden hun tilbage i 2018 stod på scenen til VEGAs Udvalgte. Sidste år ramte hun Roskilde Festivals Orange Scene og føjede nye pop-pokaler til den efterhånden bugnende trofæhylde med et hav af radiohits, priser og uforglemmelige liveoptrædener.

Sycamore har netop udgivet sin hårdtpumpede nye single “In The Club”, der varsler hendes tredje albums ankomst den 17. februar. På det kommende album, der har fået titlen Superfaith, slår hun en mere sanselige og kæk ton an, fortæller sangerinden:

”Der er mere knald på det nye album. Vores fælles referenceramme har været, at det skal lyde som en fest hos en religiøs sekt på et rumskib i fremtiden. Det har været min flugt fra at skulle forholde mig til mig selv hele tiden. Desuden har jeg det sådan, at alt i verden er ret vildt lige nu. Krig og klimakrise. Det gav mig trang til kun at hælde glæde og positivitet ind i folks liv,” siger hun om de nye sange.

Siden 2018 har den energiske sangskriver udgivet hits på række, hvor numre som “Take It Back” og “I Wanna Be Dancing”, har været højdespringere på den danske hitliste. Drew Sycamore har en enestående vokal, der sender den dybsindige lyrik helt frem i de skarptskårne popproduktioner, og som live giver lydbilledet det helt rigtige modspil.

Details

Date:
October 20, 2023
Time:
7:00 pm - 10:30 pm CEST
Website:
https://www.billetlugen.dk/eventseries/3312194/?affiliate=VGA

Venue

VEGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *